Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/imobilde/public_html/includes/db.php on line 9
Imobil De Vanzare . ro

Agentia ta de publicitate Imobiliara

Contul meu | Cont nou | Contact
Adauga anunt gratuit
Anunturi active pe site: 73

Termeni si conditii

Am dezvoltat acest portal din dorinta de a veni in intampinarea persoanelor si  agentiilor imobiliare de a-si promova cat mai eficient proprietatile din baza de date , intr-un timp cat mai scurt si cu costuri minime .

Experienta noastra in publicitate, combinata cu cea din sectorul imobiliar, ne-a ajutat sa gandim si sa realizam site-ul IMOBILDEVANZARE.RO , care doreste inca de la inceput sa fie diferit de ceea ce exista déjà pe piata, prin calitatea serviciilor oferite si prin utilitatea acestora. 
 
Vom parcurge impreuna pe scurt serviciile disponibile in cadrul portalului.
Site-ul a fost gandit de la inceput de jos in sus, din interior spre exterior, ceea ce inseamna ca inainte de a-l “proiecta”, am stat de vorba cu mai multi agenti imobiliari si reprezentanti ai agentiilor si am cerut informatii in ceea ce priveste necesitatea acestora si utilitatea anumitor servicii . De aceea IMOBIL DE VANZARE incearca sa ofere UTILITATE si CONFORT, apoi un DESIGN DEOSE-BIT, INFORMATII COMPLEXE , SERVICII DE CALITATE imbinate cu cele mai mici preturi pentru promovare . 
 
75% din cei care azi isi cauta o proprietate, apeleaza mai intai la internet pentru a o gasi . Toate anunturile listate pe Imotrafic sunt optimizate continuu pentru motoarele de cautare , astfel incat potentialii clienti sa poata cu usur-inta sa ajunga la portofoliul dvs de proprietati listate .
 
Fiecare cerere sau oferta de proprietate venita din partea unei persoane fizice de la dvs din judet, va fi automat redirectionata spre casuta dvs postala ,astfel incat veti fi permanent informati . Va oferim posibilitatea de a va face cunoscuti prin publicarea de articole ( despre agentia dvs , despre porofoliul dvs de oferte sau despre un studiu de piata realizat de dvs)
In medie, pentru publicarea unui anunt pe un portal, o persoana fizica sau un agent imobiliar are nevoie de cca 5 minute (calculand descrierea, incarcarea site-ului si a foto-grafiilor..etc) . La un simplu calcul, pentru 100 de proprietati listate o singura per-soana are nevoie de cca 500 de minute , ceea ce inseamna 1 zi de munca (8 ore) . (si asta pentru a putea publica pe 1 singur portal toata informatia) . 
 
Imobildevanzare.ro ofera posibilitatea publicarii tuturor ofertelor dvs din baza de date cu un singur click !!! Restul zilei o puteti folosi pentru a vinde o proprietate!Mai mult decat atat, fiecare modificare facuta de dvs in baza de date, va fi vizibila automat si pe site-ul nostru fara ca dvs sa miscati un deget !
Pentru eficienta, am implemantat sistemul de “Licitatii Imobiliare” unde fiecare client interesat de o proprietate, va putea sa trimita online o oferta ferma de pret .In acest caz, dvs veti fi instintat prin emailde oferta facuta de acesta.

Pe site exista un motor de cautare , unde fiecare persoana poate sa isi gaseasca idupa criteriile selectionate de acesta. 
Inscrierea in site si listarea ofertelor este GRATUITA , dar pentru cei care doresc vizibilitate mai mare , v-am pus la dispozitie 2 pachete adaptate cerintelor dvs (va rog sa studiati pagina de oferte)
Dorim sa realizam un sistem prin care sa ramanem tot timpul in contact unii cu altii, sa fim mereu informati asupra tuturor aspectelor din piata imobiliara ( legislatie, clienti, noutati, studii de piata, trendul preturilor, sugestii…)
 
Aparitia internetului a schimbat radical vietile noastre: azi...poti sa citesti online, sa participi la intalniri online, sa cumperi anumite produse online...si..de ce nu...sa iti tranzactionezi proprietatea online.
Suntem in secolul vitezei, fiecare alearga sa isi indeplineasca obligatiile si visele, nimeni nu are timp de pierdut, de aceea fiecare doreste sa rezolve cat mai rapid toate problemele.Si internetul este o sursa care ne ajuta in acest sens.
Si deoarece Internetul s-a dezvoltat exploziv si in ritm exponential in ultimii ani indeosebi, acesta prezinta un mare interes ca si mediu de publicitate. Mai mult, costurile publicitatii on-line sunt relativ scazute fata de cele din mediile de publicitate clasice (TV, radio, Billboard-uri, reviste de profil, etc.), fapt datorat dezvoltarii tehnologiilor, plus target-area grupurilor tinta este mult mai lesne.
Suntem in sec 21 si toti dorim rezultate clare: trecem printr-o criza manifestata la nivel mondial si este normal sa stim fie-care “cent” cum il cheltuim si care este eficienta lui. Sa ne imaginam Internetul ca o vasta retea de drumuri. Daca vrem sa facem publicitate online trebuie sa alegem foarte bine drumul pe care sa ne postam panoul. Este oportun sa ne afisam pe o autostrada cu trafic intens? Poate ca faptul ca trece in viteza este un amanunt de luat in considerare. Este oportun sa ne afisam pe o strada laturalnica? Poate ca faptul ca pe acolo trec din cand in cand oamenii merg la terenul de sport este un amanunt important. Deci in functie de interesele fiecaruia se gasesc locuri pentru a face publicitate online, insa e importanta calitatea si mai ales eficienta acesteia. 
 
In CONCLUZIE…..in loc sa ne laudam ca :
          Suntem cei mai mari si cei mai tari
          Suntem primii si singurii pe piata
Va spunem doar ca :
          Acest portal a fost creat pentru d-voastra,
          Gandit si adaptat nevoilor d-voastra,
          Si vom creste si ne vom perfectiona impre-una cu d-voastra.
 
IMOBILDEVANZARE.RO 
 
www.imobildevanzare.ro
office@imotrafic.ro